DIANALUND
Y's Men's Club Julekalender 2016

Y’s Men´s sælger lotteri julekalender

Y’s Mens Club sælger lotteri forklædt som julekalender igen i år. Klubben overlader det dog i stor udstrækning til børn og unge fra spejderkorps, idrætsforeninger og lignende at sælge kalenderne på gaden eller ved dørene mod at få del i overskuddet.

55.000 Julekalendere


Ca. 60.000 kalendere blev solgt i 2014, og  giver et nettooverskud på 1,5 millioner kr. på landsplan, i år er der trykt 55.000 ekemplarer. Klubberne og de unge, der sælger, får en god indtægt. Overskuddet fra produktionen deles med en tredjedel til Region Danmark – til brug ved international ekstension i Central- og Østeuropa – og to tredjedele til Y’s Men´s Club. Her bruges pengene blandt andet til at støtte det lokale KFUM og KFUK.

Annette Carlsen har også i år tegnet julekalenderen


Siden 2009 er det Annette Carlsen, der har lavet årets julekalender.  Annette har tegnet en kalender med mange landskendte politikere og andre, der er sat i morsomme og højaktuelle situationer.

Kalenderne er lavet som et lotteri, hvor der bag nogle af lågerne gemmer sig en gevinst. 

Gevinsterne er gavekort er til butikker i Dianalund Centret på hver 200,-. Derudover er der kontakt pengepræmier på 3 stk. á 5.000,- og 5 stk. á 3.000,-

Overskuddet fra salget bliver opgjort efter jul og fordelt til lokale formål, herunder selvfølgelig spejderne der har været med til at sælge dem.

Kalenderen koster 35,- stykket.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed