DIANALUND
Indevielse af Istidsruten også ved Dianalund

Vær med til at skabe en festlig fejring af istidsruten!

Der bliver masser af sjov og ballade at glæde sig til den 16. og 17. maj, når cykelruten Istidsruten bliver indviet flere steder i Sorø Kommune.

Planlægningen af den store indvielsesfest for den 390 kilometer lange cykelrute Istidsruten er ved at tage form, og der bliver aktiviteter og events i både Stenlille, Sorø og Skellebjerg. Sorø Kommune opfordrer foreninger, lokalråd, cykelfællesskaber og borgere til at byde ind med aktiviteter til indvielsesweekenden – det kan være langs ruten eller i forbindelse med de øvrige arrangementer. 

Projektleder i Sorø Kommune, Martin Thorup Knudsen, siger: 

– Lørdag den 16. maj bliver der en fælles cykeltur fra Sorø Torv til Sorø Station og videre ad søstien ud til Parnas, hvor der vil være aktiviteter for både børn og voksne. Senere på dagen kan man enten cykle videre ud ad den nye rute til Skellebjerg eller vælge den kortere tur tilbage til bymidten, hvor vi satser på at slutte af med en fællesaktivitet for børnefamilier. Nu håber vi, at foreninger, kulturinstitutioner og borgere vil melde sig på banen med aktiviteter undervejs, så vi sammen kan skabe en festlig dag. 

Stenlille er med

Også i Stenlille bliver den nye cykelrute fejret med manér. Her finder fejringen sted søndag den 17. maj og kommer til at bestå af en cykel-, gå- eller løbetur med indlagte overraskelser og aktiviteter. Hvis man har lyst til at deltage i planlægningen, kan man kontakte Lotte Krogh fra SHHB/lokalrådet på telefon 40 34 64 43.

Skelleris Den Lille økogård

Mellem Skellebjerg og Sobjerg er Skelleris Den Lille Økogård gået all in på at stable en festlig dag på benene for både store og små. Her kan man se istidsfilm og lave forsøg med is og vand – og besøge en ”ægte” gletsjer.

Har du en idé?

Hvis man har en idé til en aktivitet eller gerne vil være med i planlægningen, kan man kontakte Martin Thorup Knudsen på makn@soroe.dk. Han kan også fortælle om mulighederne for at søge puljemidler fra Nordea-fonden til aktiviteterne.

Se mere om istidsruten på http://istidsruten.dk/ruten/.

Kontakt 

Martin Thorup Knudsen på telefon 57 87 63 66 eller makn@soroe.dk.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed