DIANALUND
To arrangementer om Naturpark Åmosen

To arrangementer om naturpark Åmosen

Naturpark Åmosen er ved at udvikle sig til en stor attraktion for ikke bare lokalbefolkningen, men også for turister. Naturparken byder på både rig kulturhistorie og fantastisk naturhistorie.

Området, der strækker sig fra Storebælt i vest til Stenlille i øst og omfatter i alt 8.000 ha. Den er dannet efter sidste istid og hurtigt taget i brug af mennesker, der siden har haft deres udkomme i og ved mosen.

Udviklingsplanerne og ideen med naturparken kommer under lup i to offentlige arrangementer i maj måned. Ved det ene arrangement bliver der også lejlighed til at komme ud i naturen og mærke den med alle sanser.

Foredrag og vandring

Centerchef og naturvejleder Ole Rasmussen vil først holde et foredrag, hvor han kommer ind på naturparken som begreb og fortæller om aktuelle projekter og om visioner for fremtiden. Det sker tirsdag den 16. maj kl. 19-21 i Borgerhuset i Dianalund. Dernæst vil Ole Rasmussen tage deltagerne med på en vandring ad grusveje ud i Åmosen tirsdag den 23. maj kl. 17-19. Her vil han vise naturværdierne i istidslandskabet frem. Mødestedet ved det sidste foredrag er Assentorphytten på Maglemosevej 3 ved Stenlille.

Det er Borgerhuset i Dianalund og Sorø Folkeuniversitet, som står bag aktiviteterne. Pris for deltagelse er 90 kr. pr. gang. Man betaler kontant ved første fremmøde. Tilmelding er nødvendig og skal rettes til Folkeuniversitetet på mail: helge.torm@mail.tele.dk eller på tlf.: 2993 1891 senest den 12. maj.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed