DIANALUND

Sodavandsdiskotek er tilbage denne gang i Holberghallens Cafeteria

Efter en lang coronapause inviteres børn fra 3. til 6. klasse nu igen til Sodavandsdiskotek, som er flyttet til Holberghallens Cafeteria. Første gang vil være den 3. februar 2023, og derefter er der planlagt 7 fredage i løbet af året mellem kl. 18-22. Prisen for at deltage er 30 kr. pr. gang, som man betaler ved indgangen.

Man skal være medlem

For at deltage i Sodavandsdiskoteket, skal man have et medlemskort, som koster 30 kr. årligt. Medlemskabet skal købes inden man deltager første gang og kan købes via dette link: https://www.dianalundfodbold.dk/sodavandsdiskotek/. Medlemskabet skal fornyes hvert år den 1. november, og næste gang er den 1. november 2023.

Husk at udmelde

Bemærk venligst, at forældre skal huske at udmelde deres børn, hvis de ikke ønsker at fortsætte med at deltage i Sodavandsdiskoteket. Slik, sodavand og andre lignende produkter skal købes i Cafeteriet.

Vil du hjælpe til

Der er brug for hjælp i Cafeteriet og til at kigge efter børnene under diskotekerne. Hvis man som forælder ønsker at hjælpe med dette, så tøv ikke med at kontakte arrangørerne via deres Facebook-side: https://www.facebook.com/groups/1038865282888968/.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed