DIANALUND

Prinsessen kom til fødselsdag

Det var 21-årige Olivia Alberg fra Helsingør der om morgenen den 2. maj overrakte blomster, da prinsesse Marie ankom til Filadelfias officielle fødselsdag. Olivia er tidligere patient på Epilepsihospitalet Filadelfia og har fået epilepsikirurgi. Siden operationen i hjernen i 2019 har Olivia været anfaldsfri, hvor hun før kunne have både 3 og 4 anfald om dagen.

Dr. Sell grundlagde Filadelfia

Sygehusdirektør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen bød velkommen og holdt oplæg om baggrunden for Filadelfia og hvordan det hele startede. Det var Dr. Sell, der grundlagde Filadelfia tilbage i 1897, som er afbilledet på powerpointet, der blev anvendt under oplægget. Efterfølgende underholdte MusikBeRiget sammen med Kaya Brüel.

Et lille klip fra koncerten med MusikBeRiget, venligst udlånt af Filadelfia

10 årige Stinne

Som en del af Prinsesse Maries besøg på Epilepsihospitalet Filadelfia i mandags i anledningen af det officielle 125-års jubilæum, mødte hun også 10-årige Stinne Holm fra Aars.

Stinne er indlagt for epilepsi sammen med sin mor Julie og de to fik lejlighed til at tale med Prinsesse Marie på Stinnes patientstue.

Fotograf: Tina Leegaard Dyrving

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed