DIANALUND
Nytårskur i Dianalund UdviklingsRåd

Nytårskur i DUR

DURs nytårskur for alle grupper under DUR er efterhånden blevet en tradition. Nytårskuren gælder også for DURs bestyrelse, medlemmerne af Borgerhuset og flagalleen. Der var mødt 20 repræsentanter fra de fleste grupperinger. Dermed var der i følge formanden for DUR Louise Sjøberg et væsentligt større fremmøde i år. Louise fortalte også, at de forskellige grupper der arbejder med hver deres del af helhedsplanen, hele tiden kommer tættere på at få deres del ført ud i livet. Det sker dog ikke uden udfordringer af forskellig størrelse.

Udfordringerne for DURs grupper

En af de udfordringerne lige nu er at få igennem overfor kommunen hvor og hvordan det store aktivitetsområde ved Borgerhuset skal ligge. Der mangler stadig afklaring fra de fonde der er søgt penge hos. Og så mangler der stadig en lille million endnu, før kunstgræsbanen kan realiseres.

Frivilligcentret i Sorø

Frivilligcentret i Sorø har flere gange bedt om, at komme ud og fortælle om hvad de kunne bruges til. Derfor var det oplagt at få dem ud, nu hvor der var så mange forskellige repræsentanter samlet på en gang til nytårskur. De arrangerer en FrivilligBørs som foregår i Kongsgaarden den 16. maj fra 16.30 til 20. Her er der mulighed for at man som enkelt person, virksomhed eller forening enten kan tilbyde eller finde frivillige til sine projekter.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed