DIANALUND
Nyt netværk for ”solo-selvstændige”

Nyt netværk for ”solo-selvstændige”

Nyt netværk for enkelt- eller tomandsvirksomheder ser dagens lys i Sorø Kommune.

Ideen til det nye netværk kommer fra to selvstændige, Tine Demandt og Bolette Obbekær.

”Der er mange fordele ved at arbejde for sig selv, men der kan også være udfordringer. Måske bliver frokosten lidt for stille? Måske mangler man nogen at vende en vanskelig sag med eller nogen, man kan fejre sine sejre med? Måske trænger man til inspiration og andre synsvinkler på tingene – eller måske bare et godt tip til at formulere en rykkerskrivelse? Vores egne erfaringer gav os ideen til netværket, og Sorø Erhverv var hurtige til at gribe bolden,” siger Bolette Obbekær.

 Det nye netværk bliver faciliteret af Sorø Erhverv, som i forvejen faciliterer en række erhvervsnetværk. Erhvervschef Laila B. Carlsen siger:

”Næsten halvdelen af virksomhederne i Sorø Kommune er virksomheder med 1-2 ansatte, og vi får jævnligt forespørgsler på tilbud til denne gruppe. Så et netværk for solo-selvstændige ligger fint i tråd med vores strategi om at udvikle ydelser, der matcher virksomhedernes behov. Derfor var vi hurtige til at sige ja, da Bolette og Tine kom med idéen om et netværk.”

Solo-selvstændige fra alle brancher er velkomne.

Første møde i netværket holdes den 22. februar kl. 8.30-10 på det gamle rådhus på Torvet 2 i Sorø. Tilmelding til erhverv@soroe.dk senest 19. februar.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed