DIANALUND

Ny tradition starter

Ny tradition midt i sommertiden skabes af ny historisk forening i samarbejde med Ingemann-Selskabet.

Søndag den 7. juli bliver en ganske særlig søndag, for fra i år bliver den første søndag i juli i historiefestivalens tegn: Foreningen 1684-1862 lægger ud med, sammen med Ingemann-Selskabet, at sætte fokus på vores store forfatter og salmedigter B. S. Ingemann i forbindelse med gudstjenesterne i 7 kirker i Sorø Kommune: Det drejer sig om følgende kirker med tidspunkter anført i parentes:

I alle kirkerne vil der blive sunget Ingemannsalmer og læst en tekst om Ingemann forfattet af formanden for Ingemann-Selskabet, Peter Balslev-Clausen.

B.S Ingemann

Initiativtageren og idémanden bag det hele er formanden for foreningen 1684-1862, Mette Skjoldan. Næste år vil Ingemann-søndagen blive udbygget med flere aktiviteter, bl. a. med fokus også på Ludvig Holberg. Startskuddet hertil vil blive et medlemsarrangement allerede i september, så følg foreningen 1684-1862 på facebook.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed