DIANALUND

Nissehilsen fra DURs bestyrelse

Det eneste der kommer af sig selv er nullermænd…!

Nisser søges:

Tiden er over os hvor konfekt og pebernødder rulles ud, marcipan og klejner indtages i overdådige mængder og træer slæbes frem og tilbage, – klar til pynt, glitter og stjerne i top. Hjertet fyldes, pakker åbnes og risengrøden farves rød af kirsebærsovsen. Traditioner holdes, hyldes og honoreres.

Året rinder ud og tilbageblik kastes – fik du set det du ville? Fik du hørt din melodi? I vores lille store by blev der også pakket gaver ud, – klatretårn og legeplads emmer af børnestemmer mens lyset “våger” på den nye kunstgræsbane. Ved tennisbanerne er et fitnessområde på vej og i byparken venter maskiner på tørvejr, så de kan komme i gang med en ny forhindringsbane.

Lænkehundene skal ikke regne med at julesulet bliver hængende, for også i hundeskoven er lægges der planer.

I medfarten skal nævnes omfarten – og for enden af omfartsvejen er der udstykket jord så byen igen kan vokse. Jovist, – alt er pakket pænt, – med kors og bånd og stjerner på. Det bliver en god jul, – og nytåret bringer løfter om endnu mere opgang med sig.

Men…, det kommer ikke af sig selv!

På julemandens værksted gemmer “nisserne” sig, – de frivillige kræfter der er med til at skabe den by du bor i. Og de har travlt, for der er mange ønsker der skal holdes øje med, og “Nordpolen” har ikke uendelige ressourcer at trække på. Den rødtudede Rudolf beklager sig ikke, – kanen er velsmurt og klar som altid. Men måske kunne der også her bruges et par raske initiativrige rensdyr, med friske muler og lyst til eventyr….

Bag låge nummer 24 gemmer den store pakke sig (Hold godt øje med Dianalund B&U Kulturs facebookside). Den der ikke er på udsalg og ikke kan købes let. Måske ved du præcis hvad du håber på bag denne låge, eller måske kender du til ønsker der kræver mere end blot et simpelt træk på dankortet? Måske er du endda den nisse der er i stand til at hamre, sømme, skrue, bore – snitte den til – og pakke den ind?

DUR er Dianalunds nisseværksted, og selvom papiret fra åbnede pakker og “brugte” træer igen bæres ud af byens huse, så fortsættes indpaknings arbejdet her! Der er ønsker der skal realiseres, en by der skal plejes, -et fælleskab der skal omfavnes.  Vi er en by – med plads til mere…! Og du kan bestemme hvad det “mere” er, eller skal være.

Vi søger nemlig nisser til fremtidens ”juleprojekter” og job beskrivelsen er nem;

Vi tilbyder til gengæld kaffe, vand, sporadisk kage og i december er der æbleskiver og gløgg ad libitum. Vi kan hjælpe dig med kontakt til myndigheds og fonds nisserne, med synlighed for din “drejebænk”, med at få flere ombord – og vi vil gøre alt for at du lykkes med dit ønske. Vi vil hjælpe med råd undervejs, støtte op når det bliver tungt og heppe til du kommer i mål. -For her i værkstedet løfter vi i flok – vi ved nemlig godt at de store ønsker ikke kommer af sig selv!

Det er kun nullermænd der gør det!

Vi vil meget gerne høre om dit gaveønske her: bestyrelse@dianalund.dk

Med ønsket om en glædelig jul til alle byens borgere, fra DUR.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed