DIANALUND

Maj med mange arrangementer

Maj måned er fyldt med spændende arrangementer i Dianalund. Der er noget for enhver smag, lige fra veteranlastbiler til kunstudstillinger, bogdag for børn og hundedage i Birkegårdens Haver. Her er en oversigt over de kommende begivenheder i byen:

Lørdag d. 6. maj er der mulighed for at opleve op mod 30 fede veteranlastbiler og Rusty Shakers på parkeringspladsen ved Keglen Bodega i Dianalunds Centret fra kl. 11:00 til 15:00.

Kunstnergården har udstilling i pinsedagene

Samme dag kan man også besøge Kunstnergården i Kulturhuset, hvor der er en udstilling fra kl. 14:00 til 17:00. Årets første udstilling præsenterer blandt andet kunstneren Silja Salmistu, der arbejder med tørpastel og har vundet flere internationale priser.

Mandag d. 8. maj kan de 0-3 årige børn, der bliver passet hjemme, få en gratis billedbog på Dianalund Bibliotek fra kl. 10:00. Dette er en god mulighed for at stimulere de smås læselyst og -evner.

Torsdag d. 11. maj og torsdag den 25. maj kan fædre og deres børn mødes i Fars Legestue på Dianalund Bibliotek fra kl. 11:00 til 14:00. Her kan man tilbringe tid sammen og lege med andre fædre og børn.

Søndag d. 14. maj er der hundedage i Birkegårdens Haver fra kl. 10:00 til 18:00, hvor man kan nyde en dag sammen med sin firbenede ven i de smukke haver.

Mandag d. 16. maj kan de 0-3 årige opleve Babybandet på Dianalund Bibliotek fra kl. 10:00 til 11:00. Dette er en sjov og underholdende koncert, hvor børnene guides igennem deres daglige rutiner.

Torveløbet ved Dianalund Centret

Onsdag d. 17. maj kan man deltage i Torveløbet 2023 ved Dianalund Centret fra kl. 16:30 til 21:00. Dette er en årlig begivenhed arrangeret af Sparekassen Sjælland i samarbejde med Dianalund Løbeklub.

Fredag d. 18. maj og lørdag d. 19. maj er der børnedage i Birkegårdens Haver fra kl. 10:00 til 18:00. Her kan hele familien blandt andet gå på skattejagt og slå pinata’en ned, mens de udforsker de smukke haver.

DFUS afholder sodavandsdisko

Fredag d. 26. maj inviteres der igen til sodavandsdiskotek i Holberghallens Cafeteria fra kl. 18.00 til 22.00 hvor børnene kan danse og hygge sig.

Kunstnergården har udstilling i pinsedagene

Lørdag den 27. maj til mandag den 29. maj er der Kunst i Pinsen på Kunstnergaarden. Her præsenteres Kunstnersammenslutningen ART4 som i år fejrer 10-års jubilæum, og det vil blive markeret med en flot udstilling. Niels Olsen, Sven Frøkjær Jensen, Torben Villumsen og mange andre kunstnere vil udstille deres værker. Der vil være åbent fra kl. 11:00 til 17:00 alle tre dage.

Som det fremgår af ovenstående liste, er der et væld af forskellige arrangementer at vælge imellem i Dianalund i maj måned.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed