DIANALUND

MƠRK Dianalund VIL have alle med!

Sjovere, vildere, større….

Folkene bag MÆ RK Dianalund VIL have alle med og derfor inviteres du til planlægningsmøde for næste års MÆ RK arrangementer, tirsdag den 20. september kl. 19.30 i Borgerhuset.

Baggrund

MÆ RK har gennem en årrække været bindepunkt for 4 dages arrangement, hvor MÆ RK kulturen, MÆ RK fritiden, MÆ RK hobbyerne, MÆ RK grundloven og MÆ RK festen har været overskrifter for dagene.

Kunne det være anderledes

Men behøver MÆ RK at være det? Skal vi fortsætte med det eller skal MÆ RK i en anden retning? Det vil vi gerne udfordre og nytænke for at få endnu mere – og endnu flere – med.

Hvis du brænder inde med forslag til hvordan det kan blive endnu vildere, eller du går rundt og roder med noget som hele byen bør se og vide mere om. Eller har du lyst til at deltage i MÆ RK bagved eller foran kulisserne, og være med til at skabe MÆ RK – til glæde og gavn for børn, unge og ældre.

Så mød op til mødet i Borgerhuset tirsdag den 20/9 kl. 19.30

Planer i fællesskab

Arrangørerne glæder sig til i fællesskab at planlægge MÆ RK 2023, og håber at rigtigt mange – både foreninger og private folk – vil være med til at brainstorme og kaste balloner op, så vi kan få sat et brag af et MÆ RK-arrangement op.

PS! Hvis du er medlem af en forening og ikke har modtaget invitation fra os, så er du velkommen til at kontakte os på mail@dianalund.dk

Hvad er MÆ RK

MÆ RK! er en ugelang fest for ALLE borgere i Dianalund, der giver alle en unik mulighed for at vise det de brænder for – hvad enten det er kunst, kultur, fritidshobby eller sport. Samtidig har arrangørerne været optaget af at MÆ RK skal være inkluderende, samhørighedsskabende og give RIGE muligheder for at danne venskaber og fællesskaber. MÆ RK Dianalund – en undergruppe af Dianalund UdviklingsRåd.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed