DIANALUND

Kulturen blev MÆ RKet På Banen

Filadelfia Teaterforening har skrevet stykket Engle og Dæmoner og opførte det på en lun forårsaften foran 50 tilskuer på den nye scene På Banen. Der var god tilslutning til de forskellige aktiviteter inde i Borgerhuset, hvor der blev vist hvad Ungdommens Røde Kors havde at byde på med deres spileftermiddage om søndagen, samt speedstacking. De bød i øvrigt på popcorn og kage ved indgangen til Borgerhuset.

Lokalarkivet havde i dagens anledning åbent for sin udstilling “Ihh hvor forandret” og der var underholdning ved i kantinen i kælderen foranlediget af bestyrelsen for Borgerhuset. Der kunne desuden opleves glaskunst af Vibeke Beyer og malerier af Annette van der Star og Helmer Breindahl.

Grundlovsdagen tager form

Alt imens alt dette foregår er udvalget bag grundlovsdagen i fuld gang med at planlægge de absolut sidste detaljer for dagen, samt stille op og gøre klar til en dag med veteranbiler, politikere fra mange af partierne og underholdning for børn og barnlige sjæle. Det foregår altsammen På Banen på grundlovsdag den 5. juni fra kl. 9.

Se mere her: MÆ RK Grundloven

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed