DIANALUND

Julelys i Dianalund Centret

Facaden fik et ordentligt løft sidste år hvor der blev sat skifer og stål op, nu er det blevet tid til at gøre julen endnu hyggeligere. Hele facaden bliver pyntet op og indenfor sættes der store julekugler op på Madtorvet, Nettotorvet og Pulstorvet.

“Vi ville gerne holde et lille arrangement i anledning af, at julelyset tændes for første gang, men vi kan ikke risikere, at der bliver samlet for mange mennesker i disse Coronatider.”

Formanden for Centerforeningen Charlotte Hjerpsted

Der kommer igen i år et julelandskab med nisser, der producere julegaver, dette kommer til at stå på Nettotorvet. Det er også her man finder postkassen, hvor man skal aflevere flyeren til den ene af konkurrencerne.

To julekonkurrencer

Dianalund Centret vil også gerne fejre julen med to hyggelige konkurrencer, hvor der er mulighed for at vinde henholdsvis en julekurv til en værdi af 1000 kr. og 3 gavekort til en værdi af 500 kr. hver.

Konkurrencen på Facebook og Instagram

Der bliver opstillet fotostandere i Centret hvor man kan tage et billede som skal deles på din profil (skal være åben) og tagges med #juldianalundcentret2020, så deltager man i konkurrencen om en julekurv til en værdi af 1000 kr. Indholdet af kurven vil blive tilpasset efter hvor gammel vinderen er. Hvis man har en privat lukket profil skal billede af opslaget sendes til info@dianalund-centret.dk da vi ellers ikke kan se tagget. Læs mere om konkurrencebetingelser her Julekonkurrence.

Find julehundene konkurrence

Julehund

Hent en flyer i en af butikkerne i Centret og find alle fem julehunde, der har gemt sig i hver deres butik. Når hundene er fundet skal flyeren afleveres i den store postkasse, der er opsat på Nettotorvet. Så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. Der er præmie til tre aldersgrupper, se mere på flyeren.

To Juleshows og slikposer

De to juleshows i år er fredag den 27. november og denne gang er det med Sine og Frække Rikke, som også underholdte ved Dianalund Centrets fødselsdag i september. Der vil grundet Corona være opsat stole så alle kan holde god afstand, og derfor vil der ikke være juletræstænding. Juletræet på Madtorvet sættes først op om lørdagen. For at sikren en plads til showet skal der hentes billetter i Bog & Ide, der kan maksimum afhentes 4 gratis billetter pr. familie. Billetterne kan hentes fra den 23. november og frem til showstart, som er henholdsvis kl. 16.30 og 17.15. Hvis der er ledige siddepladser når juleshowet starter, er det naturligvis muligt at benytte disse.

Sine og Frække Rikke optrådte også til Dianalund Centrets fødselsdag i september

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed