DIANALUND

Julehestevogn i Brommeparken

Hør hestenes rytmiske hovslag, mærk vinden i kinderne og oplev fællesskabet, når hestevognene kører fra det sociale bosted Brommeparken Bromme Østermark 16, 4190 Munke Bjergby. Det sker den 20. december kl. 10. 8-10 Borgerne der er tilknyttet dagtilbuddet Brommeparken, får lov at opleve skoven og duftene på netop denne årstid op til jul, hvor frosten kan bide lidt, og måske falder der et snefnug eller to. Der bliver to ture på ca. 45 minutter.

Brommeparken fik en profil med natur og udeliv fra i sommer. Og naturen spiller nu en ny og større rolle i hverdagslivet for bo- og dagtilbuddet Brommeparken, som hører under Filadelfia.

– Vi har en skøn natur omkring os. Den kan vi opleve sammen fra hestevognen. Vi skal høre hestenes rytmiske hovslag og mærke vinden i kinderne. Det at sidde tæt sammen og have en oplevelse fælles bliver helt særligt. Måske vil der for nogle af vores borgere også være en erindring om det, der var engang, forklarer Karin Prip Eriksen, teamleder på Brommeparken.

– Pædagogisk vil det være at arbejde med sansestimulering og hele det relationelle i at sidde sammen tæt og have en oplevelse sammen, man kan tale om og genfortælle. Vi vil skabe en tradition og fælles historie for Brommeparken. Samtidig arbejder vi også sammen med frivillige fra Bromme Køreforening og åbner på den måde op for samfundet omkring os, forklarer Karin Prip Eriksen, teamleder. Kuskene Majken Olsen og Per Grå fra Bromme Køreforening sætter de to Oldenborgere i trav hen ad stierne. Alt efter vejret bliver det en tur i skoven, ellers kører de en tur i det smukke område ved grusgraven.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed