DIANALUND
Gratis foredrag om sorg, sorggrupper og livet i Multisalen på Holbergskolen

Indlæg fra Rune Rønne vedr. sorggruppe

Kære alle,
Først og fremmest tak til alle der har støttet op om initiativet “Sorggrupper i Sorø Kommune”.

Siden jeg så behovet og fik idéen til at oprette en sorggruppe i Dianalund, har jeg mødt rigtig mange inspirerende mennesker, som gerne vil hjælpe og bidrage. Det har medført, at mit arbejde er blevet endnu mere bekræftende. Dog har idéen udviklet sig meget siden, jeg første gang sagde den højt. Den er på vej til at blive en forening, som på sigt skal være med til at udbrede ikke kun sorggrupper for børn og unge men også samtalegrupper til andre målgrupper, fx børn i skilsmissefamilier.

På nuværende tidspunkt er jeg ved at have samlet en række kompetente personer, som skal at være med til at drive sorggrupperne for både børn og voksne, men også andre mennesker, som hjælper med oprettelsen af foreningen, økonomi, promovering m.m. Derudover har jeg haft et møde med Sorø Kommunes sundhedsplejersker, hvor vi har drøftet mulighederne for et samarbejde, om hvordan vi bedst muligt kvalitetssikrer samtalegrupper i Sorø kommune.

Derudover har vi netop oprettet en voksen sorggruppe som vil blive ledet af Kristen og Anne. Spred budskabet. Kontakt mig for mere information. Et stolt øjeblik for mig var d. 8. og 11. november, hvor jeg fik fornøjelsen af at holde oplæg for henholdsvis 150 og 12 mennesker. Jeg var taknemmelig over at kunne dele min historie med så mange, og jeg var beæret over hvor interesseret tilhørende var i projektet, og alle de fantastiske spørgsmål, der kom som følge af oplæggene.

Alle, som har interesse, er derfor inviteret til en stiftende generalforsamling for FORENINGEN d. 6 marts klokken 18.00 – 20.00 (mødested følger). De der bliver udnævnt til bestyrelsen skal dog blive lidt længere, så vi kan konstituere formand, næstformand, kasserer mv. Inden ultimo januar vil alle interesserede modtage udkast til vedtægter.

God jul

Venlig hilsen
Rune Rønne
runeronne@gmail.com

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed