DIANALUND

Indlæg fra DUR’s formand Henriette Fosgerau

Kære alle medlemmer i DUR samt borgere i Dianalund.

Det er en mærkelig og anderledes tid vi befinder os i. Hverdagen for alle er forandret og vi skal holde os hver for sig, for at sikre hinanden bedst muligt.

Aflysninger

Også for DUR og vores undergrupper har den nuværende pandemi ændret vores planer for 2020. Alle de planlagte arrangementer i løbet af sommeren, så som B&U´s workshops med Team Vici og Skt. Hans i børnehøjde samt MÆ RK DIANALUND ugen med fejringen af grundlovsdag er desværre blevet aflyst.

Også flere andre gode arrangementer fra andre foreninger eller organisationer i byen, som vi havde set frem til, er blevet aflyst eller udskudt.

Vi kommer igen

Det er vi i DUR rigtig kede af, men vi kommer igen i 2021 hvor vi igen vil skabe liv i Dianalund, med mange arrangementer, i samarbejde med DUR´s undergrupper.

Indtil vi vender tilbage kan vi opfordre til at bruge nogen af vores lækre udendørs faciliteter som bøgeskoven, parken, På banen eller Dianaloopet. Her er ”højt til loftet” og mulighed for at holde afstand.

I bestyrelsen nåede vi at afholde vores generalforsamling i marts, men desværre nåede vi ikke at indkalde og afholde den ekstraordinære generalforsamling, hvor vi skulle have valgt de sidste bestyrelsesmedlemmer ind. Vi håber at på at det bliver muligt at indkalde til den ekstraordinære generalforsamling senest i juni, så vores arbejde rigtig kan gå i gang efter sommerferien.

Følg udviklingen her på DUR´s hjemmeside og Facebook og Instagram.

Vi mangler stadig en til bestyrelsen

Vi mangler stadig én borgerrepræsentant til bestyrelsen, som vi håber at finde inden juni (Er det noget for dig, eller kender du en, så giv os endelig besked på formand@dianalund.dk).

Handel lokalt

Vi skal passe godt på hinanden, og vi skal passe på vores by! Derfor vil vi kraftigt opfordre alle til at bakke op om vores lokale erhvervs- og forretningsdrivende. Butikkerne i Centeret, ud over fødevarebutikker og apoteket, må ikke holde åbent, men yder alligevel en god service med udbringning m.m. Vi skal sørge for at vi også efter denne tid, har et flot og velfungerende butiksliv og det er derfor vigtigt at vi støtter dem i denne tid.

Dianalund Udviklingsråds vision: Dianalund – en aktiv by med plads til mere, vil i denne tid være ensbetydende med mere

På vegne af Dianlund Udviklingsråd´s bestyrelse

Formand Henriette Fosgerau

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed