DIANALUND
Højvang Laboratorier A/S i Dianalund

Højvang Laboratorier A/S overtager laboratorie i Holstebro

Det går rigtig godt for Højvang Laboratorier A/S og kan derfor nu meddele, at de udvider og overtager laboratorieafdeling i Holstebro fra FORCE Technology. Dette skete 1. maj 2017 med overtagelse af laboratorieafdelingens aktiviteter, aktiver og medarbejdere i Holstebro.

Laboratoriet i Holstebro beskæftiger i dag 18 medarbejdere, som overvejende udfører prøvetagning og kemisk/mikrobiologisk analyse af badevand, drikkevand og spildevand.

Højvang Laboratorier A/S blev stiftet i 1999 af direktør Paw Nielsen. Højvang beskæftiger i dag 76 medarbejdere med hovedsæde i Dianalund og afdelinger i Fredericia og Norge og nu også i Holstebro. Laboratoriet tilbyder i dag et bredt analyseprogram med prøvetagninger og analyser i hele Danmark og dele af Norge. Blandt andet geotekniske analyser, forureningsundersøgelser af jord, luft og vand, analyse af bygningsmaterialer. Højvang tilbyder også som laboratoriet i Holstebro kontrol af bade-, drikke- og spildevand. Dermed styrkes Højvangs afdeling for vandanalyse med overtagelsen af laboratoriet i Holstebro.

Holstebro afdelingen bibeholdes

Kunderne der er tilknyttet laboratoriet i Holstebro, vil ikke komme til at mærke nogen ændringer som følge af ejerskiftet. Højvang Laboratorier overtager alle forpligtigelser overfor kunderne. Det er samtidig Højvang Laboratoriers hensigt at bibeholde afdelingen i Holstebro. Den gode dialog med kunderne skal fortsat være med til at sikre at kvalitet og service forbliver centralt i samarbejdet.

Direktør Paw Nielsen for Højvang Laboratorier glæder sig meget over overtagelsen, og mener det vil gøre virksomheden endnu mere robust i forhold til den tiltagende konkurrence indenfor netop dette område.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed