DIANALUND

Halloween i Dianalund – også til næste år

DUR Events og KFUM spejderne havde inviteret til Halloween i Borgerhuset i Dianalund.

Arrangementet startede kl. 15 med en kagekonkurrence. Her blev der der indleveret syv flotte og uhyggelige kager, som de fire dommere: Arne Pedersen (Formand DUR), Annette van der Star, Lars Schmidt og Mogens skulle udvælge de tre bedste og hyggeligste kager.

Halloweens historie og udendørs løb

Mellem 75-90 borgere var mødt op for at se og smage kagerne. Da de tre vindere var fundet og kåret, og alle havde fået kage, fortalte Jørgen Mogensen levende om “Halloweens historie”.

Herefter gik KFUM spejderne i gang med det udendørs uhyggelige løb, hvor der skulle rykkes nogle grænser og stikkes hænder ned til ormene for at redde edderkopperne op. Der var særligt to børn der overvandt og gik tilbage og STAK HÆ NDERNE NED! Der skulle smages på trylledrikken og gættes ingrediens. Hvor mange græskar var der mon i kæmpeedderkoppens spind? Der var 32 i det hele. Zombiens lomme var der gået hul på! En masse ting skulle huskes. En kode skulle løses så det onde kunne stoppes. Heksen manglede sin vorte på næsen, så den skulle findes. De tre bedste hold fik en præmie og efter løbet kunne man skære græskar ud.

Æ gte kiste i tunellen

“Tunnel og horror” startede i kælderen under borgerhuset kl 17. Der var fuldt blus på røg og lys og lyde og køen var lang inden “tunnelen” åbnede. Flere hundrede gæster nåede igennem tunnelen, hvor klimaks var en ægte kiste, som Bedemand Haack havde stillet til rådighed. 

Klokken 20 kunne Louise fra KFUM spejderne, Mikkel Bangsmann og Marianne Vinding fra DUR Events tage et kig tilbage på en dejlig og vellykket Halloween i Dianalund, med utrolig stor opbakning fra byens borgere.

Stor tak – vi gentager succeen til næste år 

“Vi vil gerne sige Tak til alle som har støttet op om arrangementet, og specielt tak til Akelejen og Bedemand Haack. En stor tak til Jørgen Mogensen og Borgerhuset for at vi måtte holde arrangementet der” siger Marianne.

“Vi gentager successen næste år, nu ved vi, at Dianalund elsker Halloween” slutter Mikkel Bangsmann.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed