DIANALUND

Flere kvinder i lokalpolitik

I Sorø kommune er der 9 kvinder ud af byrådets 25 medlemmer, men hvorfor ikke få flere ind spørger tovholder Mette Skjoldan.

Derfor vil de gerne vise hvor mange kvinder du kan vælge imellem i Sorø og hvilke gode kvalifikationer vi har. Alle Sorø Kommunes borgere inviteres til at møde dem fredag den 3 november 2017 kl 15 – 16 på Sorø Station og kl 16:30-17:30 i Dianalund Centret.

På tværs af partifarve møder en række kvinder op. De har selvfølgelig deres egne mærkesager og valgmateriale med. Fælles for dem alle er at de har masser af lyst til at debattere med borgerne om, hvordan Sorø kommune skal se ud i fremtiden. Og så synger de også lidt for alle fremmødte.

Baggrunden for arrangementet er, at Kvinderådet har udnævnt 3. – 5. november til national kampagneweekend.

Understøtter den gode udvikling

”Det er rigtigt vigtigt, at vi viser hvem vi er som kvindelige kandidater, også her i 2017. Vi er fra alle partier og lokal lister, og vi vil gerne vise viljen til samarbejde på tværs. Jeg synes personligt, at man skal stemmes ind pga ens holdning, personlighed og mærkesager uanset køn. Og synes bestemt vi har en god række mandlige byrådsmedlemmer og kandidater. Dog synes jeg også, at vi gerne må vise os i samlet flok, at vi vil noget og vi kan gøre noget godt for Sorø. Efter seneste kommunal- og regionsvalg for fire år siden er antallet af kvinder i byrådene 29,7 procent, og vi har i Sorø 36 % kvindelige byrådsmedlemmer. Så vi ligger faktisk flot her lokalt. Med denne event vil vi gerne understøtte den gode udvikling.”, Fortæller tovholder Mette Skjoldan.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed