DIANALUND

Festlig 25-års jubilæm på Center for Neurorehabilitering

Bestyrelsesformand Leif Vestergaard Pedersen bød velkommen til Center for Neurorehabiliterings 25-års jubilæum. Etableringen af centret skete i 1998, og bestyrelsesformanden sagde blandt andet: 

– Stor stor ros til det personale og bestyrelse, som var der dengang – som så frem og fik startet neurorehabilitering her. Som jeg ved fra andre steder i sundhedsvæsenet har været til inspiration for andre dele af sundhedsvæsenet. Det skal vi også være fremover.

Leif Vestergaard Pedersen roste også det nuværende personale. Det samme gjorde adm. direktør Jens-Otto Skovgaard Jeppesen:

– Stort tak til personalet, som hver dag gør en forskel for patienterne, sagde han i talen, hvor han også fortalte historikken. 

Chefsygeplejerske Lis Petersen fortalte i sit oplæg om det tværfaglige samarbejde, som kendetegner arbejdet med patienterne. Direktør for Hjerneskadeforeningen Morten Lorenzen roste også det tværfaglige samarbejde og de mange faggrupper, som er involveret. 

– I har den hjertevarme dyd – jeres empati er den kraft, som gør det til mere end behandling. Jeres engagement i forskning er kendt nationalt og regionalt. I er kommet langt. Men vi skal videre. Samarbejde og vidensdeling er afgørende for måden at komme videre på.

Cheflæge Benedicte Wanscher fra Næstved, Slagelse, Ringsted Sygehuse rakte hånden ud til samarbejde med Filadelfia. Samlet set er der behov for begge steder, sagde hun. 

Mads Ravnborg var den sidste taler. Han talte fra hjertet, da han roste Lis Petersen for det store arbejde gennem årene. 

Herefter var der film om centret, og pianist Katrine Gislinge satte sig ved flyglet og spillede blandt andet Chopin. Det var meget stemningsfuldt. Eftermiddagen blev afsluttet med skøn mad fra køkkenet.

Billeder og tekst af: Lene Løvschall

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed