DIANALUND

Erhvervsudviklingsrådet inviterer til trivselsuge

Sorø Erhverv og Sorø Erhvervsudviklingsrådet sætter sammen med Sorø Kommune fokus på medarbejdertrivsel efter et usædvanligt år med corona og udnævnt onsdag den 19. maj til trivselsdag. Her opfordrer de alle virksomheder til at deltage i et fælles trivselsevent kl. 12-12.15. Erhvervsudviklingsrådet inviterer desuden alle til at deltage i en trivselsstafet, som fra kl. 12.15 afgår fra Ruds Vedby, Fjenneslev, Skovperlen (Slagelsevej) og Kongskilde med kurs mod Sorø. Alle er velkomne til at løbe med, så langt man vil – eller til at heppe langs ruterne.

– Vi ved, at bedre trivsel giver bedre bundlinje, så også derfor er vi i Erhvervsudviklingsrådet optagede af at sætte fokus på trivsel og sundhed. Vi håber, at rigtig mange virksomheder vil tage imod opfordringen til at være med i trivselseventet den 19. maj, så vi sammen kan sætte Sorø Kommune på landkortet som et sted, hvor vi i fællesskab sætter fokus på trivsel, siger Malene Frandsen, næstformand i Sorø Erhvervsudviklingsråd.

Sorø Gymnastikefterskole danser for 

Sorø Gymnastikefterskole har udviklet en dansesekvens – Sorø Dansen – som alle inviteres til at danse med til. Dans og instruktionsvideo vil kunne ses på efterskolens blog på hjemmesiden https://soroefterskole.dk/blog/soroe-dansen. Hvis man er ekstra frisk, kan man filme sin dans og sende den til rs@soroefterskole.dk Ã¢â‚¬â€œ så vil den indgå i en fælles video fra dagen. 

Fakta 

Artikelbillede: Business photo created by yanalya – www.freepik.com

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed