DIANALUND

Dyrefoderbutikken Snuden & Poten starter i privaten

Minna Christensen åbner dyrefoderbutikken Snuden & Poten den 1. december og præsenterer sig som en familiedrevet virksomhed der lover et udvalg af kvalitetsprodukter til både hunde og katte. De vil også have blandt andet vaskbare seler til hunde, shampoo, filtløser, klipstop, øjenpleje og meget andet. Butikken er samtidig stolt af at være familiedrevet og inkluderer gerne deres yngste “medarbejdere” i processen, der hjælper med at tjekke varer.

Ruskehjørnet

En særlig funktion i butikken er “Ruskehjørnet,” hvor hundeejere kan vælge en ny bamse til deres bedste ven, og pengene går til støtte for Dyrenes Beskyttelse. Dette kreative hjørne er skabt af virksomhedens to yngste “ansatte” på 11 og 8 år.

Butikken vil også tilbyde et udvalg af tørfoder og kattegrus af høj kvalitet, samt vådfoder til katte og hjælp til råfodring af hunde med barf. De har et samarbejde med producenten B&B og vil forhandle deres naturlige og økologiske produkter.

Snuden & Poten fokuserer på kvalitet og korrekt ernæring, og de er blevet forhandlere af Chicopee, et canadisk kornfrit mærke produceret i Tyskland. Deres sortiment omfatter også specielle varianter for sarte hunde, aktive hunde og seniorhunde.

Julekalender

For dem, der ønsker at forkæle deres pelsede venner i december, vil butikken tilbyde Woolf Julekalenderen med godbidder i forskellige smagsvarianter. Der er også en speciel pris på Soft Stick-godbidder til kun 20 kr.

Snuden & Poten inviterer alle hunde- og katteejere til at besøge butikken på åbningsdagen den 1. december mellem kl. 15:00 og 19:00 på Banevænget 6 her i Dianalund. Minna ser sammen med resten af familien frem til at glæde mange hunde og katte i lokalsamfundet.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed