DIANALUND
DUR ønsker glædelig jul og godt nytår

DUR ønsker glædelig jul og godt nytår

Nu hvor 2016 er ved at gå på held, vil vi fra DUR godt fortælle lidt om hvad der er sket, og hvad der kommer til at ske.

Bestyrelsen arbejder med de overordnede linjer f.eks. kontakt med kommunen, samarbejde med kommunens 15 andre lokalråd og mange andre ting ”bag linjerne”

E-DUR har på under 2 år fået etableret et aktivt erhvervsnetværk med 50 medlemmer.

Dianalund B&U kultur har i 2016 afholdt 5 velbesøgte arrangementer til stor glæde for børnene i Dianalund, se deres julehilsen her: Dianalund B&U kultur’s jule-og nytårshilsen

Flagallé folkene sætter trofast flagene op til glæde for os alle på flagdagene ind over foråret og sommeren.  Se mere om flagalléen her

Omfartsvej ved Tersløse

I forbindelse med at Sorø kommune rører på sig i forhold til omfartsvejen i Tersløse, har vi lavet en gruppe, der har sat sig sammen for at sikre, at alle interesser bliver hørt, i forhold til hvor vejen skal anlægges.

Helshedsplanen

Til Grundlovsfesten i juni kunne vi præsenterer helhedsplanen for Dianalund. Vi har været mange mennesker om at udarbejde planen.

Det er blevet til 5 grupper der er arbejder med hver deres projekter.

Kunstgræsbanegruppen arbejder målrettet på at indsamle penge til at få etableret banen i 2017.
2/3 dele er indsamlet til kunstgræsbanen

”Det røde bånd” / Byfornyelsesgruppen arbejder på at få en bedre sammenhæng mellem Borgerhuset og Dianalund centret.

Aktivitetsområdegruppen arbejder på at lave et område mellem Borgerhuset og Ventemøllegården. Området skal være et sted hvor både børn, unge og voksne har lyst til at være og både med egne alders grupper men også på tværs af alder.
Læs mere om aktivitetsparken her

Gruppen der arbejder for en motionssti med fitness område, vil lave opmærkede stier rundt i byen med områder hvor der er opstillet fitness udstyr.
Læs mere om motion og fitness i Dianalund her

Gruppen omkring opgradering af hundeskoven arbejder på at bygge en trappe, så det bliver nemmere at komme rundt også i de våde perioder.
Læs mere om hundeskoven her

Omlægning af busrute

Noget af det seneste DUR har været en del af er sagen om at busruterne i Dianalund. Vi var med til at planlægge et Borgermøde og var dem der inviterede både Borgmesteren og Regionsrådsformanden.

170 fremmødte til borgermøde om omlægning busrute 420R

Status på omlægning af busrute 420R

DUR i 2017

Vi er godt i gang med at planlægge 2017 der byder på fortsat opmærksomhed på busruterne, Borgermøde om omfartsvejen i februar eller marts, flere gode og sjove tiltag for børnene i byen ved Dianalund B&U Kultur, og inspirerende møder med E-DUR.

Og vi er allerede nu ved at planlægge et julearrangement til næste jul i samarbejde med Kunstnergården.

Vi håber du vil støtte DURs arbejde med dit medlemskab for jo flere vi er jo stærkere stemme er vi i forhold til kommune og regionen

Forny eller bliv medlem her

Hele DUR ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed