DIANALUND

Dianalund Oldboys overrækker overskud til Kunstgræsgruppen

Folkene bag showkampen mellem Dianalund Oldboys og Brøndby Oldstars har nu fået opgjort det flotte overskud som beløb sig til 77.006,19 kr. Det var Michael Bauer fra Dianalund Oldboys som overrakte checken til kunstgræsgruppens medlemmer. Michael fortæller han på en gang både er glad og lettet over det gik så godt og at det nu er overstået, for det har været et langt større arbejde end først antaget. Arrangørerne bag showkampen havde fra starten bare gerne ville sætte en kamp op, der kunne være en stor oplevelse både for dem men selvfølgelig også for tilskuerne.

Kunstgræsgruppen er dybt imponerede over velvilligheden

Kunstgræsgruppen er dybt taknemmelige for al opbakningen fra Dianalund Oldboys. Selvfølgelig er pengene meget velkomne, men det det betyder mindst lige så meget for gruppen at så mange, frivilligt har stillet op og været med til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse for alle.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed