DIANALUND

Dianalund kunne MÆ RKes

MÆ RK Dianalund er tilbage på de rigtige datoer efter at være afholdt forskudt sidste år på grund af Corona. Dagen blev sat i gang med at Dianalunderne kunne MÆ RKe kulturen i deres by. Den lokale kulturnat gjorde det muligt at besøge Borgerhuset, Lokalarkivet, Biblioteket, Kunstnergaarden, Filadelfia Museum og Tersløse Kirke. Tilbagemeldingerne er indtil videre at det var godt besøgt, men der ventes en endelig status i løbet af næste uge.

En lille demonstration

Fritid og fest

Fritiden kunne MÆ RKes ved at der var tre km løb i byen med opgaver undervejs, der var foreninger og hobbyudstillinger rundt omkring På Banen og dagen sluttede af med et flot skater show på skaterbanen. MÆ RK festen om aftenen bød på god mad, billige fadøl og masser af god musik ved både DJ og D-band, som er det lokale Dianalund Band, der altid forstår at få sat gang i den og give den gas. 

Demokratiet og Grundloven

Vejret var nok for godt og dagen faldt sammen med Sørby marked og Pinsen, så der kunne godt have været flere til stede, da den sidste dag skulle MÆ RKes af med politik fra morgenstunden. DUR bød på gratis morgenmad til de første 100 fremmødte – så mange kom der desværre ikke. Det stod til gengæld klart for de fremmødte efter paneldebatten med lokale politikere, at Omfartsvejen ved Tersløse bliver lagt i graven, da den bliver for omkostningskrævende. Der blev efterfølgende holdt taler ved 3 folketingsmedlemmer og en folketingskandidat.

Morgenmadsteltet var godt besøgt

Læs iøvrigt læserbrev fra Finn Pilegaard og Bent Frederiksen om årets Demokratidag: Læserbrev

MÆ RK er der også til næste år

Arrangørerne bag MÆ RK vil gerne takke ALLE der bidrog, enten som deltager eller som frivillig. De vil selvfølgelig evaluerer på konceptet, men de lover, at de vender frygteligt tilbage til næste år. For selvom der måske ikke var helt den opbakning, man havde håbet på, var det alligevel rigtig fine dage, hvor alt gik efter planen.

Så er der næsten pakket sammen

Billeder: MÆ RK Dianalund Facebookside

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed