DIANALUND

Dianalund Bypark

Dianalund Bypark, syd for Grønningen, blev etableret i 2006 som et rekreativt grønt område. Der er plantet skov på fire af områdets i alt 10 hektar store areal.

Byparken er et naturskønt og attraktivt område, der består af en hundeskov, en naturlegeplads, en sø med en gangsti hele vejen rundt på ca. en kilometer, lejrplads og to shelters med bålplads i midten samt en bakke, der er et yndet kælkested om vinteren.

Svævebane og omvej

Der er derudover en svævebane i forbindelse med naturlegepladsen. Lidt derfra men lige ved siden af gangstien er der etableret en motions- og forhindringsbane kaldet “Den lille omvej”. Den kan og bliver benyttet af alle i alle aldre, både for sjov og når der skal trænes lidt ekstra på løbeturen.

Rundt om søen er der placeret bænke, så man kan sidde og nyde udsigten. Ved legepladsen er der to bord- og bænkesæt.

Bjørnevad Å slynger sig igennem byparken og udvides undervejs til en lavvandet sø, der ved store nedbørsmængder opsamler byens regnvand.

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed