DIANALUND

DEL Dianalund blev delt af Borgmesteren

DEL Dianalund

DEL Dianalund går ud på at gøre Dianalund mere kendt ude omkring. Det er sat i værk af Bosætningsgruppen under Dianalund Udviklingsråd og består af 13 mindre film som hver især handler om alle de skønne ting der er ved Dianalund.

Hele processen med at dele Dianalund, blev i dag skudt i gang af Borgmester Gert Jørgensen på Netto torvet i Dianalund Centret, ved en lille sammenkomst med popcorn og champagne for at fejre at det nu endelig efter fire års arbejde er lykkedes at få sat disse 13 film sammen.

Flyt til Dianalund

Du kan se alle 13 film på den nye side der er oprettet til formålet på dianalund.dk/flyt-til-dianalund og de 12 øvrige film vil henover de næste uger blive delt på DUR’s Facebook side.

DEL DEL DEL

Du kan også være med til at gøre Dianalund mere kendt, så vi kan få flere til at flytte hertil, ved at dele de opslag med videoerne der kommer op på DUR’s Facebook side.

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed