DIANALUND

Børnevenlig barbersalon er åbnet i Dianalund Centret

Ny barbersalon med åbningstilbud

Hos Torvets Barbersalon kan mændene komme og få trimmet skægget eller blive barberet på gammeldags facon med ragekniv. I december måned har Torvets Barbersalon åbningstilbud på klipning og barbering til kun 100 kr.. Torvets Barbersalon er en frisør og barbersalon for mænd og drenge. Du kan komme lige ind fra gaden, uden tidsbestilling, men det er også muligt at bestille tid via salonens facebookside.

Fra pædagog til frisør

Ali Shatob som er salonens ejer, har tidligere arbejdet som pædagog, men har altid været optaget af hår og skægmode. Derfor tog han uddannelsen som frisør på Københavns Frisørskole og har tidligere arbejdet som frisør både i København og Holbæk. Han har længe haft lyst til at starte for sig selv, og åbnede Torvets Barbersalon den 1. december, hvor der kom mange interesserede forbi og ønskede tillykke med den nye butik.

Aktivitetsrum

Ali har fået indrettet et rum med Playstation, så børnene kan blive underholdt medens far bliver bareberet og klippet. Rummet bliver også brugt når drengene venter på at komme til efter tur.

 

del dette

Nyheder

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed