DIANALUND
Kunstnergaarden

Udstilling på Kunstnergaarden

25. juni 2017 kl. 14:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur Udstilling

Tidligere spillede Poul Erik Holmhus Nilsson en del amatør teater og var med i forskellige musikaktiviteter. Men med familie og arbejde blev det svært at passe det ind, så han kastede sig over forskellige former for kunst, billedkunst og gerne skulpturer, for det meste i træ og nye ideer popper hele tiden op. Inspirationen får han mest ved at opholde sig i naturen ved skov og strand, hvor han finder nogle materialer, der straks sætter gang i fantasien. Ofte ser Poul Erik med det samme, hvad det skal blive til, andre gange kommer det efterhånden som bearbejdningen skrider frem. Det er gennem tiden blevet til blandt andet finurlige lamper og flotte skulpturer.

Poul Erik Holmhus Nilsson

Lissi Ella Andersen lever ikke af at male, men lever gennem det. ”At male er at lege med farver og former”, siger Lissi, der har tegnet og malet i mange år. Billederne er nonfigurative og oplevelsen af dem er beskuerens egen, forskellig fra person til person. Derfor har ingen af malerierne en titel. Hovedparten af inspirationen henter Lissi på diverse kurser og Kunsthøjskoler, samt i den afvekslende natur. Motiverne får liv når hun eksperimenterer med  metoder og materialer. I de senere år har Lissi også kastet sig ud i glaskunst og forsøger i dette nye materiale på samme måde at eksperimentere med former og farver.

Lissi Ella Andersen

Lone Bramsted har altid holdt meget af det kreative og søgt mange nye udfordringer. For eksempel at spinde og væve skønne plaider. Lone har altid holdt meget af at udforske sin kreative side og de sidste 10 år har maleriet fået al hendes opmærksomhed. Malerierne er i akryl med forskellige teknikker og spænder fra det abstrakte og intuitive til det figurative, og altid i glade farver. Når Lone starter et  nyt maleri op, er det som en ny spændende og uforudsigelig rejse, hvor farver, musik og følelser tager over.

Lone Bramsted

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd