DIANALUND
Trailløb uanset alder og niveau

Trailløb for alle, uanset niveau og alder

11. marts 2017 kl. 9:00 - 10:30

Stenlile Gadekær

4295 Stenlille

Find vej

Pris Gratis Kr.

Arrangør

Kim H. Jørgensen

Kom og leg med til de månedlige trailløb i Stenlille og omegn, de vil alle være i den bløde katagori, ingen store præmier og det koster GRATIS.

Løb bliver en leg, når ruten krydres med snørklede stier, bakker, mudderhuller og viftende grene. Under trailløb lægger du knap nok mærke til, at du træner. Kribler det i dig for at prøve trailløb?

Marts måneds trailløb er denne gang i det skønne område ved Sorø Vandtårn og i Ellinge Gårdens grusgrav, der er nemlig super muligheder for at prøve kræfter med små stier, grusveje, bakker (både op og ned) og helt sikkert lidt mudder på fødderne.

Du skal bare have mod på det, alle kan være med

Kunne du tænke dig at komme lidt ud af din comfort zone eller har prøvet det før, så kom og deltag, tag konen, kollegaen, vennen eller en helt anden med ud hvor der er højt til loftet og masser af frisk luft.

Alle kan deltage og kan du løbe 3-5 km. på landevej kan du sagtens være med her.

Løbet starter ved foden af Sorø Vandtårn og derefter løbes der i “Graven”, der løbes på en runde af ca. 2 km. og 1. runde vil være fællesløb hvor ruten vises, derefter gi’s løbet frit til at løbe solo, i hold eller hvad der lige passer den dag.

Tidsgrænsen vil være 70-75 min. og man løber, evt. går noget af ruten, det antal omgange man kan eller har lyst til indenfor tidsgrænsen.

Her mødes vi

Vi mødes alle ved P-pladsen ved Stenlille gadekær kl. 8.30 og kører fælles/sammen til den lille plads ved Rustkammervej 42-52 i Pedersborg ( ved hundeskoven og gangstien over motorvejen ), for foden af vandtårnet, hvor vi starter ca. kl.9.00 eller man kører selv direkte til startsted.

Du må gerne tilmelde dig

Der må gerne tilmeldes ca. antal der deltager.

Alle tager selv drikkevare m.m. med til før/under/efter løbet.
Der vil være kaffe/te til alle efter løbet. (så længe der er noget)

HUSK evt. skiftesko/tøj og strømper til hjemturen.
Ingen tidtagning, ingen afmærkning af rute og intet depot, det klarer man selv.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd