DIANALUND

Sogneaften – en koncertberetning om at miste

11. november 2020 kl. 19:30 - 21:30

Tersløse Sognegård

Holbergsvej 82
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund menighedspleje og menighedsråd

Kategori

Koncert

Kom til sogneaften i Tersløse Sognegård og hør Kirkesanger Klaus Høgh Lefholm spille og synge.

Klaus Høgh-Lefholm mistede i 2012 sin næsten 11-årige søn. I tiden efter oplevede han, at når mennesker omkring ham spurgte ind til hans tab, så var det en befrielse for ham at få lov at tale om hans søn, og om at have mistet ham. Tanken bag koncertberetningen er i dette udgangspunkt. At fortælle og synge om den sorg alle på en eller anden måde møder i livet.

Klaus Høgh-Lefholm

Det er en beretning om at miste, men også om at finde håb, opdage nye veje og finde livet på ny. Musikken kan, med toner, stemning og ord, give sprog til at beskrive det, der på én gang er ubegribeligt, men også en væsentlig del af vores liv. Klaus forsøger at berette om de følelser, der er i sorgen; vrede, ensomhed, skyld og savn, men det er også om at vælge livet og kærligheden, frem for døden.

Beretningen henvender sig til pårørende, til dem der har mistet, og til dem der søger håb. Koncertberetningen er en fortælling om livet med sorgen.

Det har tilhørere sagt om koncertberetningen:

”Gennem fortælling, sange og digte formår Klaus, ikke alene at fortælle sin egen historie, men også at løfte emnet, så det taler ind i den enkeltes virkelighed”.

”En meget åben, ærlig og hjertevarm fortælling om det mest forfærdelige i verden – at miste sit barn”.

”Med ord, sang og musik tager Klaus os med på sin rejse gennem en sorg, som kan være svær for andre at fatte”.

”Den rammer ned i enhver forældres værste angst, og er så dyb, at vi bliver magtesløse. Men det er også en livsbekræftende aften om en uendelig stor kærlighed. Til et barn. Til livet.”

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem Menighedsrådet med PUST som er en forening for samtalegrupper.

 

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd