DIANALUND

Sangkor i Birkegårdens Haver

4. juni kl. 8:00 - 17:00

Birkegårdens Haver

Tågerupvej 4
4291 Ruds Vedby

Find vej

Arrangør

Birkegårdens Haver

Kategori

Ældre Børn Gentagne Koncert Unge

Herrekoret Herluf Trolle besøger Birkegårdens Haver en dejlig søndag. Vi ser frem til at lytte til deres genkendelige klassikere, der vil lyde smukt i haven. Koret, der stammer fra Næstved og blev grundlagt den 28. oktober 1947, fejrede sit 75-års jubilæum i 2022. Koret består af 18 livsglade mænd, der øver om vinteren og synger om alt fra svigefulde kvinder og troløse mænd til skummende øl og vin og hverdagsdramaer. Deres repertoire omfatter en blanding af kendte og elskede numre samt nye og lunefulde melodier, der inviterer publikum til at nynne med.

Korets medlemmer og deres vittigheder har nogle år på bagen, men de ved, hvordan man bevarer livsglæden. Korets dynamiske dirigent, Jonas Jæger Jensen, tålmodighedstræner medlemmerne hver mandag, og selvom anden- og understemmerne nogle gange kan forekomme lidt fjerne, ender de altid med at levere et muntert program. Vi ser frem til at opleve det den 4. juni.

Programmet starter kl. 14.00, hvor koret vil synge 10 sange, efterfulgt af en pause på ca. 20 minutter kl. 14.30. Derefter vil koret fortsætte med at synge yderligere 10 sange kl. 14.55, og hvis publikum ønsker det, kan de måske levere ekstra numre kl. 15.25.

Caféen tilbyder også lækker mad til ganen. Dagens ret er Revelsben med salat, kartoffelsalat og flødekartofler til kr. 105,-, og der er også et tilbud på kaffe og kage til kr. 85,-, som inkluderer dagens kage eller lagkage.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd