DIANALUND

Samtale om kultur og fritid

25. marts 2019 kl. 17:30 - 20:30

Sorø Bibliotek

Storgade 7
4180 Sorø

Find vej

Arrangør

Sorø Kommune

Kategori

Borgermøde

Input til ny politik

Kultur og fritidsudvalget har lige taget fat på at formulere en ny kultur og fritidspolitik, der skal gælde for perioden 2019-2022. I den forbindelse vil de rigtig gerne høre, hvad de mange borgere på området mener. Derfor inviterer de til i alt 4 samtaleaftener, hvor de kan samle input til den nye politik.

-Vi ønsker at lave en politik, der favner både bredden og dybden inden for kultur og fritidslivet. Derfor vil vi rigtig gerne i dialog med alle de mange aktive borgere, foreninger og institutioner og borgere, som hver dag bruger de righoldige og gode tilbud i vores kommune, forklarer Bo Christensen, der er formand for Kultur og Fritidsudvalget.

-Vi ønsker selvfølgelig at lave en ambitiøs politik, men den skal også afspejle den virkelighed, som borgerne oplever. Derfor vil vi gerne høre så mange borgeres drømme og ønsker som muligt. Vi har derfor valgt at lave 4 møder, så vi kommer ud i hele kommunen og fire forskellige temaer, så det dækker bredden i vores område.

Datoerne for samtaleaftenerne

  • Den 25. marts kl. 17.30-20.30 på Sorø Bibliotek: Kulturen i hverdagen og livet i byen.
  • Den 28. marts kl. 17.30-20.30 i Stenlille Kulturhus: Ildsjæle får kulturen og fritidslivet til at blomstre
  • Den 4. april kl. 17.30-20.30 i Ruds Vedby Sognegård: Lokalsamfundet og tilgængeligheden – “Kulturen er til alle”
  • Den 8. april kl. 17.30-20.30 i Dianalund Borgerhus: Motion, bevægelse og idrættens muligheder

Da vi gerne vil have lidt god forplejning på aftnerne, så vil vi gerne vide, hvor mange I kommer. Send besked til Byråd og Kultur på mail kulturogfritid@soroe.dk

Udover at invitere til samtaleaftener har udvalget også nedsat en fokusgruppe med nøglepersoner inden for kultur og fritidsområdet, som skal hjælpe med at kvalificere indholdet. Det forventes at politikken ligger klar til godkendelse efter sommerferien.

For yderligere oplysninger kontakt

Udvalgsformand Bo Christensen på 24210198 eller Biblioteksleder Mia Sørup på 57877011 / 22567903

 

Artikelbillede: Af Bengt ObergerEget arbejde, CC BY-SA 3.0, Link

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd