DIANALUND
Løb sammen med andre i de mørke måneder i Dianalund sammen med DIF Motion

Sæsonstart 2022 for løbere og gående i Dianalund

14. marts 2022 kl. 17:30 - 19:30

Elmegårdshallen

Elmevej 6
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

DIF Motion

Kategori

Idræt

Mandag den 14. marts tager DIF Motion imod nye uprøvede og trænede løbere og gående.

I samarbejde med DGI trænes der i år målrettet mod at kunne løbe en 5 km eller 10 km distance, som Royal Run løbet tilbyder. Har man endnu ikke købt billet til den 6.6., hjælper løbeklubben også med det.

Royal Run har eksisteret siden 2018, og der er mulighed for at løbe eller gå i forskellige byer, bl.a. i Næstved og København. Alle er velkommen, om man er nybegynder eller ønsker at træne op til længere løb.

Løbeklubben DIF Motion har fået ny formand. Det er Maia Avnbo, der selv har løbet i mange år. Maia Avnbo fortæller, at løbeklubben står for omkring 150 løbetræninger om året, men man bestemmer selv, hvor tit man vil være med.

Opvarmning, intervalløb, træning, og altid gode råd og opbakning fra de andre løbere er en del af at være med i DIF Motion.  Der lægges stor vægt på det sociale i klubben.

Man må i øvrigt gerne komme direkte fra sofaen og være med. Der løbes og vandres mandage og onsdage kl. halv seks, og om lørdagen kan man gå eller løbe kl. 10 i de omkringliggende skove.

Fakta

Info om DIF Motion: www.difmotion.dk
Sæsonstart: 14.3.22, kl. 17.30

Sted: Elmevej 7, Dianalund

Formand: Maia Avnbo, tlf.: 20872970

Årskontingent: 200 kr.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd