DIANALUND

Professor Garbi Schmidt holder foredrag om indvandring og islam

11. april kl. 19:00 - 21:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Lokalhistorisk Forening

Kategori

Foredrag

Garbi Schmidt, som er professor ved Roskilde Universitet, voksede op i Dianalund og gik på Holbergskolen. Hun kommer og holder et foredrag om indvandring og islam i Dianalund Borgerhus tirsdag den 11. april kl. 19:00. Med foredraget vil hun diskutere, hvordan indvandring og islam har påvirket Danmark i et længere historisk perspektiv, herunder praksis blandt muslimske indvandrere for 150 år siden, tidligere diskussioner om indvandring og indvandrernes påvirkning på skabelsen af ghettoer. Schmidts foredrag sigter på at give indsigt i, hvad vi kan lære af historien om indvandring og dens indflydelse på samfundet.

Der er gratis adgang, gratis parkering og der serveres kaffe og te.

Om Garbi Schmidt

Garbi Schmidt er en dansk professor (mso) i kultur og sprogmødestudier ved Roskilde Universitet, født i 1969. Hun har en doktorgrad i islamologi fra Lunds Universitet (1998) og en anden doktorgrad fra Roskilde Universitet (2016). Fra 1999 til 2011 arbejdede hun som forsker, seniorforsker og programleder på SFI. Hendes forskning har fokus på både islamologi og indvandringsforskning, og hun har udgivet adskillige akademiske værker inden for begge områder. Schmidt har også været gæsteprofessor i migration ved Malmø Universitet i Sverige i 2014 og har haft længerevarende forskningsophold ved University of Chicago, Georgetown University og University of California. Ud over hendes akademiske arbejde udgav hun sin første roman, Ebba, i 2017.

Kilde: WikiPedia

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd