DIANALUND

Poesi og musik fra og til sjælen

21. september 2022 kl. 8:00 - 17:00

Tersløse Præstegård

Holbergsvej 82
4293 Dianalund

Find vej

Pris 50 Kr.

Arrangør

Bo depner

Kategori

Koncert

Makkerparret, Kasper Mechlenburg og Bruno Skibbild holder intimkoncert på Tersløse Præstegård den 28. september kl. 19.00.

De to optræder med sang, musik og fortælling. De fortæller om deres helt unikke samarbejde om poesi og musik.

Baggrund

Kasper Mechlenburg bor på det socialpsykiatriske bosted Kammergave, hvor Bruno arbejdede som pædagog for 3 år siden. Dengang fandt Kasper og Bruno ind i et samarbejde om at skrive digte og sange sammen. Kasper sagde ordene og Bruno skrev dem ned. Det sarmarbejde udvikler sig stadig.

Når de to optræder sammen, giver de en fortælling om livet bagved ordene – digtene og sangene. Gennem de forgangne 3 år har Kasper på denne måde udgivet 2 bøger som digtsamlinger og deres musikalske duo, som de kalder Låste Døre, har udgivet 5 sange, der alle har fundet vej til lokalradioerne i Danmark.

De har også arbejdet sammen om at skrive sange på engelsk og et par af de sange er med på Bruno Skibbilds nye CD, der blev udgivet i august i år.

Billetter

Det koster 50 kr. og der serveres sandwich, øl, vand, kaffe og kage

Billet reserveres hos sognepræst Bo Depner på tlf.: 20 15 81 21 eller bbd@km.dk. Læg evt, bare besked med navn og antal.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd