DIANALUND

Picnickoncert På Banen med Jeppe Jakobsen og Thomas Negrijn

25. juli kl. 18:00 - 20:00

“På Banen”

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Picnic Koncerter i Dianalund

Kategori

Koncert På Banen

Om Jeppe Jakobsen

Jeppe har skrevet en del musik, hvor noget af det er blevet udgivet. Sidste sommer udgav Jeppe en EP med 5 sange, som dækker forskellige genrer, men har fælles træk af rap, drill og pop. Projektet er en spændende kombination af variation og sammenhæng. Inspirationen kommer ofte fra hverdagsoplevelser og erfaringer som ung. I løbet af det seneste år har han haft mulighed for at optræde forskellige steder. Jeppe har blandt andet optrådt i Silkeborg og varmede op for dygtige kunstnere som KATO og Lasse Skriver samt optrådt til private arrangementer. Erfaringerne fra disse optrædener og støtten fra publikum har været en stor motivation.

Om Thomas Negrijn

Thomas Negrijn var tidligere en gade­musiker på Nørrebro i København, men har i de seneste år udvidet sit repertoire som musiker og spillemand. Han er kendt for at udfordre musikalske grænser og finde på nye veje i sit arbejde. Sammen med en anden dedikeret musiker, Thomas Vilhelm, som oprindeligt er fra Jylland, men nu også er bosat i København, har han skabt noget helt nyt – et fløjtealbum med både kendte og nye numre, alle akkompagneret med Thomas Negrijns unikke og karakteristiske mundfløjten. Dette album er en Danmarksnyhed og måske endda en verdensnyhed.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd