DIANALUND
Påskesøndag i Dianalund Centret

Påskelørdag i Dianalund Centret

15. april 2017

Dianalund Centret

Torvet 11A
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Centret

Påskelørdag ligger Dianalund Centret og Puls Fitness asfalt til åbningsturneringen for Panna-Cup VSJ. I samarbejde med Skilz (www.skilz.dk) afholder Puls Fitness  fire timer med musik, gang i den, skilz, knock-out 1-1 Panna kampe på officiel DGI Panna bane.

Vinderne går videre

Vinderne i de to aldersgrupper (U10-U12 og U13-U14) går videre til den afsluttende finalerunde, som også afholdes i Dianalund Centret i forbindelse med Torvedagen d 3. juni. Finalerunden samler vinderne fra alle de forskellige byer på VSJ som har afholdt Skilz PannaCup i april og maj. For yderligere info omkring Panna Cup VSJ kontakt Benjamin Lassur på skilz@lassur.dk eller Martin Sørensen på reflektordk@gmail.dk.

Du læse mere her om Panna Fodbold på wikipedia.

Leo kommer med påskeæg

Samme dag kommer DTH’s maskot LEO også på besøg, og han har taget en kæmpe kurv med påske æg med, som han vil dele ud til alle børn der stikker ham en “Highfive”.

Vinderne af Dianalund Centrets påskelotteri

Kl 13 trækkes vinderne af Dianalund Centret’s store påskelotteri. Allerede fra mandag den 27. marts vil man i butikkerne kunne købe lodsedler til påskelotteriet. Et lod koster 20 kr., og der trækkes om en indkøbsvogn med vare til en værdi af 6500 kr (Dagligvare for 2500 kr samt gaver fra butikkerne til en værdi af 4000 kr.) samt to trøste kurve.

Byens børnehavebørn kan afhente de æg de har pyntet butikkerne med, og vil i den forbindelse modtage en lille gave fra butikkerne.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd