DIANALUND

Oplæg med Per Stig Møller om “Afgørende øjeblikke” på Dianalund Bibliotek

2. marts kl. 19:00 - 20:30

Dianalund Bibliotek

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Pris 50 Kr.

Arrangør

Dianalund Bibliotek

Kategori

Foredrag

Denne aften har du mulighed for at opleve den erfarne forfatter og politiker Per Stig Møller fortælle om de afgørende øjeblikke i verdenshistorien, som han har undersøgt og beskrevet i sin bog ‘Afgørende øjeblikke’. Gennem sin dybe forståelse af verdenshistorien og de begivenheder, der har formet vores verden, vil han give os et indblik i de markante hændelser og beslutninger, der stadig har indflydelse på den nuværende verdensorden.

Per Stig Møller vil dele sin viden og perspektiv på disse afgørende øjeblikke, så vi bedre kan forstå, hvordan fortiden påvirker vores nutid og fremtid. Dette bliver en unik mulighed for at lære mere om verdenshistorien og forstå dens indflydelse på vores samfund i dag. Så hvis du er interesseret i verdenshistorie og vil opleve en spændende og informativ aften, så bør du ikke gå glip af denne mulighed.

Per Stig Møller

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd