DIANALUND
Nytårskoncert i Skellebjerg Kirke

Nytårskoncert i Skellebjerg Kirke med slagtøj og sang

8. januar 2017 kl. 16:00 - 18:00

Skellebjerg Kirke

Tåderupvej 4
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Kirker

Dette års nytårskoncert med Henrik Knarborg Larsen er en af de fornemste danske slagtøjsmusikere på højt internationalt niveau. Henrik er uddannet i Danmark og Tyskland på solistklassen. Hans unikke musikalske dramatiske udtryk har resulteret i en række anerkendte cd-udgivelser, topplaceringer i konkurrencer og en international koncertvirksomhed i tæt samarbejde med tidens førende komponister og musikere.

Nytårskoncert i samarbejde med Nicki Johansson

Han har netop indledt et spændende samarbejde med sopranen Nicki Johansson, der i 2008 blev uddannet fra Det Fynske Musikkonservatoriums Performerlinie. Siden da har hun haft fuld fart på karrieren indenfor både opera, barokmusik og ny musik med altid meget flotte anmeldelser. Ved nytårskoncerten akkompagneres hendes perlende sopran af sprød og sprudlende marimba og aluphone. Eftertænksom og festlig musik med tanke på året der gik. Der er også en lille gættekonkurrence. Og selvfølgelig Lumbyes festlige Champagnegalop – her opført for solo marimba. Efter koncerten bydes der på et glas mousserende vin og kransekage. Velkommen til en festlig og flot eftermiddag. Entré 50 kr.

Nicki Johansson til Nytårskoncert i Skellebjerg Kirke Henrik Knarborg Larsen til Nytårskoncert i Skellebjerg Kirke

Du kan læse mere om Henrik Knarborg Larsen på hans hjemmeside her: http://www.knarborg.com/

og du kan læse mere om Nickie Johansson på hendes hjemmeside her: http://nickiejohansson.dk/

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd