DIANALUND
Loppemarked i Skellebjerg

Loppemarked i Skellebjerg

19. august 2017 kl. 11:00 - 15:00

Skellebjerg Kirke

Tåderupvej 4
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Skellebjerg Beboerforening

Kategori

Loppemarked

Som noget nyt vil Skellebjerg Beboerforening arrangere Loppemarked. Det foregår lørdag den 19. August fra klokken 11-15 ved Skellebjerg Kirke og græsplænen herved. Alle er meget velkommen til at komme og sælge diverse ting. Deltagelse kræver ikke medlemskab af foreningen. Her er der mulighed fro at få ryddet op og sælge de ting, der ellers bare står og fylder. Det er gratis at deltage.

Alle er velkomne både børn og voksne.

Folk skal selv tage trailer, bord eller andet med, som de vil stå og sælge ved. Der er tilmelding til Christina på tlf. 22512404 eller Kirsten tlf. 21655581 senest den 15. august. Skellebjerg Beboerforening vil sælge kaffe, kage, øl og vand. Ligesom der vil være mulighed for at høre om Skellebjerg Beboerforening og de forskellige arrangementer der foregår. Hvis du/I ikke har noget at sælge så kom og gør evt. en god handel. Der sælges måske lige den ting du står og mangler.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd