DIANALUND

Kyndelmisse: Lysfest i Sorø

27. januar 2018 kl. 17:00 - 22:00

Sorø

Vedelsgade 7B
4180 Sorø

Find vej

Pris 50 Kr.

Arrangør

Sorø Kommune

Kategori

Kultur

Kyndelmisse lysfesten profilerer kulturlivet i Sorø, og skaber et ganske særligt rum for en aften, hvor byen og de deltagende arrangementssteder opleves i et helt andet lys.

Vi udfolder nogle af byens mange muligheder, og overrasker og udfordrer med et omfattende og spændende program med forskellige kunstneriske- og kulturelle genrer. Der skal til- og fravælges imellem de over 60 programpunkter, skoene skal kridtes og en plan lægges for at kunne opleve netop de ting man vil i løbet af aftenen.

Mange forskellige aktører

Kyndelmisse Lysfesten har aktører fra de kulturelle- og kommunale institutioner, foreningslivet, private firmaer, pengeinstitutter, fonde og mange frivillige. Alle er de med til år efter år at gøre Kyndelmisse Lysfesten til en succes, og sikre dette fantastiske arrangements økonomiske rammer. Til alle skal lyde en kæmpe tak for den store og essentielle indsats – også til alle Kyndelmisse gæster for at støtte op om dagen og købe Turpas. Kyndelmisse Lysfesten har vokseværk, og er med tusindevis af gæster, en af de største endagsbegivenheder i Sorø. Husk derfor at tage tålmodigheden med foruden det varme tøj.

Rigtig god fornøjelse med denne 17. Kyndelmisse Lysfest, som vi håber både vil berige og begejstre.

Priser og hvor kan det købes

Det koster 50 kr. i forsalg for et turpas der giver adgang til alle 60 programpunkter. Det koster 75 kr. på selve aftenen.

Turpas kan købes fra den 5. januar i på Dianalund Bibliotek, Sorø Bibliotek, Sorø Museum, Sorø Kunstmuseum og Viktoria Teatret.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd