DIANALUND

Kunstrammen – Det netbaserede kunstnerfællesskab

12. august 2018 kl. 14:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Udstilling

KUNSTRAMMEN er et fællesskab, et netbaseret fællesskab, hvor udvalgte kunstnere samarbejder om salg og udstillinger. Der er lige nu knyttet 14 kunstnere til KUNSTRAMMEN, og de præsenteres på hjemmesiden og på facebook. Her kan man møde kunstnerne og se et udvalg af deres kunst, men de vil helst ses i den virkelige verden. Billederne gør sig bedst live. Derfor arrangerer KUNSTRAMMEN mange udstillinger rundt omkring.  Det er lykkedes Kunstnergaarden endnu engang at komme på KUNSTRAMMENS udstillingsliste,  derfor er det muligt  at stifte bekendtskab med værker af kunstnerne Henrik Seier, Lone Bramsted, P. Haug, Hanne Winterberg, Sofie Tirsbæk samt Agota Kiss fra Ungarn som er senest tilkomne medlem af Kunstrammen.

Et udsnit af den store alsidighed

Udstillingen bliver et udsnit af den store alsidighed, som kunstnerne i gruppen repræsenterer. Der vil være farvestrålende ekspressionistiske værker, abstrakte, intuitive og konkrete figurmalerier samt collage og monoprint.

Tider og entré

Udstillingsperioden er  29. juli til den 12. august og der er åbent lørdag og søndag kl. 14 – 17. Der er gratis adgang til udstillingen i Kulturhuset, men der er entré på kr. 40 til Saltofte Larsen Samlingen, som er åben i samme tidsrum.

“Byen Vågner” af Peter Jensen

Udstillingen med Jazz

Udstilling starter den 28. juli, men den dag er der koncert med Jan Harbeck og hans Live Jive Jungle Band i forbindelse med Sorø Jazzfestival, her er entreprisen 150 kr..
Du kan læse mere om koncerten her: Jazzkoncert med swing og svedige riffs

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd