DIANALUND
Kunstnergaarden

Kunstnergården holder Sommerjazz med Sjælden international kvintet

29. juli kl. 16:00 - 19:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur

Gitte var 7 år, da hun flyttede fra Danmark til Schweiz. Nu er hun en voksen kvinde, men meget karakteristisk for danskere i udlandet har hun bevaret og plejet sit modersmål – og ikke nok med det. Hun bruger det flittigt, når hun i spidsen for sit jazzorkester optræder på scener i Schweiz og Tyskland – hvor de færreste forstår et muk af de danske tekster, hun synger.

Gitte Deubelbeiss har hele sit ”Jazzinteam” orkester med sig. Det består af Tommy Inderbinen, tenorsax, Urs Luthard, klaver, Emanuel Schnyder, bas og Robert Weder,trommer. Det er i Danmark lidet kendte musikere, men i Schweiz og navnlig Tyskland har de turneret og spillet på mange scener og i jazzklubber. Desuden har de på et europæisk musikforlag udgivet et album med titlen ”Et øjeblik” (ja, på dansk!), hvor Gitte ikke alene synger jazzklassiskere som ”Lady sings the blues” og ”Summertime”, men også ”Dansevise”! Der venter publikum på Kunstnergaarden en sjælden musikoplevelse med swingende ”ausgewählte” jazzstandards – og dansk sang.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Sorø Jazz.

Entré kr. 150,-

Reservation: Rune Glyholt, tlf. 4048 0516 eller e-mail: glyholt@post.tele.dk

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd