DIANALUND
Kunstnergaarden

Kunstnergården holder 27. maj – 29. maj 2023 kl. 11-17 KUNST I PINSEN

27. maj kl. 11:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur

Kunstnergaarden præsenterer på årets pinseudstilling ART4.

Kunstnersammenslutningen ART4 fejrer i år 10-års jubilæum. Niels Olsen, Sven Frøkjær Jensen, Torben Villumsen og Jesper ‘Jethoni’ præsenterer værker i akryl, oliemaleri, collage og fotokunst. ART4 byggede i 2022 Håbets Pyramide ved Stillinge Strand i forbindelse med Tour de France i Danmark. Den store gule pyramide blev bygget for at markere behovet for håb i de trængsler Europa netop nu går igennem med krig i Ukraine. Vi behøver håb om udvikling, fremgang, menneskelighed og mest af alt – Håb om fred.

Til efteråret følger gruppen op med endnu en jubilæumsudstilling i Røde Tårn i Slagelse, som vil foregå i perioden 31/08 – 17/09. Gruppen er i gang med at forberede installationskunst og videokunst til den udstilling. Niels Olsen og Sven Frøkjær Jensen har tidligere uafhængigt af hinanden udstillet på Kunstnergaarden. Gruppens medlemmer vil være til stede alle dage i Pinsen.

Der kan købes sandwich, kaffe/kage i Café Ellen.

• Gratis entré til udstillingen i Kulturhuset

• Saltofte Larsen Samlingen åben i samme tidsrum mod entré 50 kr.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd