DIANALUND

Kunsthåndværkermarked på Kunstnergaarden 2021

5. september 2021 kl. 10:00 - 17:00

Kunstnergården

Kunstnergårdsvej 1
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Kunstnergården

Kategori

Kultur

Kom til det årlige Kunsthåndværkermarked på Kunstnergaarden søndag den 5. september 2021 kl. 10-17. Inkluderet i entrebilletten til kr. 40 er der omvisninger i Saltofte Larsen samlingen kl. 11, 13 og 15. samt lodtrækning kl. 13 og 16 om gavekort på kr. 300 til køb af kunsthåndværk på en af standene.

I år deltager 30 kunsthåndværkere, hvoraf der vil være arbejdende værksteder med pileflet, børstenbinder, keramik, vævning, spinning af uld samt  dyrefigurer udskåret med en dekupørsav. Kunstnergaardens eget stenhuggerværksted vil også være bemandet og man er velkommen til at se hvordan der arbejdes i sten. Den musikalsk underholdning leveres af Benny Søby.

Gratis adgang for børn

Børn har gratis adgang. Skulle man eventuelt selv få lyst til at tage kampen op med stenene, kan man få en aftale med Poul Odgaard om at blive medlem. Eller tal med Bibs Ørvad om at blive medlem af Kunstnergaardens Malergruppe. Er du selv udøvende kunstner, så få en snak med udstillingskoordinator Linda Wittchen, så kan din næste udstilling måske blive på Kunstnergaarden. Medlemmer af Foreningen Kunstnergaarden har gratis adgang og er man ikke allerede medlem, kan der tegnes et medlemskab, som ud over gratis adgang til Kunsthåndværkermarkedet også giver gratis adgang til Saltofte Larsen Samlingen i sæsonens åbningstid.

Henrik Slagters telt er sat op på markedspladsen

Forplejningen leveres igen i år af  den lokale Henrik Slagter som stiller teltet op på markedspladsen. Der er mulighed for at købe kaffe og hjemmebagt kage samt øl og vand. Man er velkommen til at medbringe egen forplejning som kan nydes i den skønne have eller på markedspladsen ved musikteltet. Her underholder Benny Søby dagen igennem med sit store repetoire.

Kunstnergaarden ligger i det naturskønne område i Dianalund ved Skelbæklund, og gården har været ejet af multikunstneren Lars Saltofte Larsen. Samlingen har siden kunstnerens død i 1999 været åbent i sommerperioden hver weekend kl. 14-17 mod entre kr. 40. Fra 2012 har der været skiftende kunstudstillinger i Kulturhuset med gratis adgang.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd