DIANALUND

Juleshow og Black Week i Dianalund Centret

27. november 2020 kl. 16:30 - 18:00

Dianalund Centret

Torvet 11A
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Dianalund Centret

Kategori

Ældre Børn Dianalund Centret Unge

Sine og Frække Rikke sammen med Julemanden

Sine og Frække Rikke kommer fredag den 27. november sammen med Julemanden og underholder med deres juleshow i børnehøjde. Showet giver den fuld pedal på det danske sprog med masser af skæg og ballade undervejs.

Der vil være opsat 90 stole så alle kan holde god afstand. Igen i år vil der traditionen tro være slikposer til alle børnene. På grund af Corona har det ikke været muligt at arrangere juletræstændingen, men til gengæld er der show hele to gange henholdsvis kl. 16.30 og igen kl. 17.15.

Der kan hentes 4 gratis billetter pr. familie i Bog&Ide Legekæden fra den 23. november, så I er sikre på siddepladser. Hvis der er siddepladser tilbage når juleshowet starter, er det naturligvis muligt at benytte disse.

Black Week

Black Friday er blevet udvidet til Black Week i Dianalund Centret og der vil i den forbindelse være en mængde gode tilbud i butikkerne. Du kan se mere om tilbudene lige her Black Week.

Alle butikkerne i Dianalund Centret glæder sig til at hilse på deres kunder i det julepyntede Center og til juleshow fredag den 27. november. Husk det har aldrig været vigtigere end nu, at handle lokalt så vi også har butikkerne når Coronasituationen er ovre. “Handel lokalt – det er genialt”.

 

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd