DIANALUND

Jernbanen igennem Dianalund og Ruds Vedby – Foredrag ved Ole Munk Plum

9. november 2021 kl. 19:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

Lokalhistorisk Forening

Kategori

Foredrag

Lokalhistorisk Forening genoptager sine foredrag efter Corona.

Høng-Tølløse Jernbane har betydet meget for Dianalund. Uden Jernbanen var Dianalund nok ikke opstået, og med Jernbanen kan vi let og ubesværet komme til København og Slagelse og videre ud i den store verden.

Ole Munk Plum vil være kendt af de fleste. Han er opvokset i Dianalund og har altid interesseret sig for jernbaner. En af hans jævnaldrende har sagt, at ”da vi læste Andres And blade læste Ole togplaner”. Ole ved meget om Jernbaner og specielt Jernbanen igennem Dianalund. Han udgav bøger om den både ved dens 75-års jubilæum og dens 100-års jubilæum. I år er der endvidere 80 år siden Bodal sidespor blev bygget, så det vil også blive berørt. Ole er en levende foredragsholder, og foredraget vil være ledsaget af billeder. Aftenen vil være noget, man længe husker.

Aftenen er den 9. november og begynder kl. 19:00. Foredraget foregår i nr. 3 i Borgerhuset i Dianalund, Sømosevej 44. Der er gratis adgang, gratis parkering og gratis kaffe.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd