DIANALUND

Jazz og poesi på Tersløsegård

31. juli 2022 kl. 15:00 - 17:00

Tersløsegaard

Holbergsvej 101
4293 Dianalund

Find vej

Pris 150 Kr.

Arrangør

Tersløsegård

Kategori

Koncert

Maj Ørskov skaber nutidig dansk poesi, som hun i selskab med fire jazzmusikere fremfører i rytmisk ordleg. Ensemblet kalder sig ”Kiosk”. De kommer alle sammen fra Aarhus og besøger søndag den 31. juli Holbergmuseet Tersløsegaard for at opføre en jazz og poesi fortælling, der handler om at være ung, blive ældre, være kvinde, mor, kæreste, rodløs og måske nærmest lykkelig anno 2022. Titlen på gruppens nyeste succes er ”Uro i systemet…”.

Foruden Maj Ørskov, der er ph.d. studerende ved Aarhus Universitets afdeling for kunsthistorie og æstetik, består gruppen af Rasmus Hvelplund, saxofon,, Andreas Ohrt, klaver, Anders Boye, kontrabas, og Severin Kibæk på slagtøj. Det er unge jazzmusikere, der har deltaget i flere jazzfestivaler med swingbands, bossa nova og dansevenlig soul. Sammen med Maj Ørskov dannede de for nogle år siden ”Kiosk” og har givet koncerter både i Aarhus og København. Deres ambition er at forene musik og poesi på en underfundig og tilgængelig måde. Gruppen bestræber sig på at levere en helstøbt koncertoplevelse præget af legesyge, nerve og nærvær.

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd