DIANALUND
Hvorfor har vi et lokalt demokrati

Hvorfor har vi et lokalt demokrati

13. november 2017 kl. 19:00 - 21:00

Dianalund Borgerhus

Sømosevej 44
4293 Dianalund

Find vej

Arrangør

DUR

Dianalund Udviklingsråd (DUR) og Sorø Kommune inviterer til en aften i demokratiets navn. Demokratiet er under pres, selv inden for Europas grænser. Men er demokratiet egentlig vigtigt? Og har dit kryds på stemmesedlen nogen reel betydning?

Robert Klemmensen

Kom og hør valgforsker og professor ved Syddansk Universitet Robert Klemmensen give sit bud på, hvorfor vi overhovedet har et lokalt demokrati i Danmark, og hvilke trusler demokratiet står overfor.

Arrangementet er en del af Sorø Kommunes indsats for at styrke valgdeltagelsen.

Alle er velkomne!

Kommunalvalg er tættere på

Rådhuset er tættere på end Christiansborg. Sådan er det også med kommunalvalg – det er tættere på. Vi vælger dem, der på vores vegne skal træffe beslutninger for vores byer, vores veje og vores skoler og prioritere, hvordan vores skattekroner skal bruges. Kommunalvalg handler bl.a. om sundhed, børnepasning, ældrepleje, kultur og miljø – og hvordan vi i fællesskab skal udvikle vores kommune. Den 21. november 2017 har du muligheden for at påvirke din dagligdag direkte.

Førstegangsvælgerne

Er du førstegangsvælger eller har du en i familien der er det, så tag et kig på denne facebookside: https://www.facebook.com/opstemt/

del dette

velkommen til
DUR
Dianalund UdviklingsRåd
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed

Grupperne i Dianalund UdviklingsRåd